sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Kiinnostuksen Suuret löytöretket

Meenneen viikon yleiskiinnostus on ollut yhtä kadoksissa kuin Osama Bin Laden. Olen jopa joutunut muutamaan otteeseen ottamaan kaveriini yhteyttä kysyäkseni että onko hänkään nähnyt missään sitä kiinnostusta. Vastaus on joka kerta ollut tyystin masentava; "En oo nähny vilaustakaan". Tiedostaen omaa yleistä toimintaa, olen havainnut että ruoka-aikoina kiinnostus on ilmoittanut olevansa vielä elossa. Täten välttääkseni korkeat bulttisuuskäyrät pakkasin varusteet ja lähdin etsimään kiinnostusta. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt kun törmäsinkin kiinnostukseen jo tuomarinkylän ABC:llä. Heitettiin yläfemmat samantien.



ABC:n aamiaisnoutopöytä, mihin sisältyy: puuroa, muroja, paljon erimakuisia jogurtteja, pyttipannua, pekonia, nakkeja, lihapullia, karjalanpiirakoita, vesimelooneja, munakasta, vaaleaa- ja tummaa leipää, paljon erilaisia leikkeitä, juustoa, vihanneksia, tuoremehuja, kahvia ja teetä.
Aamiainen on saatavilla noin klo. 3.00 - 10.00 välisenä aikana. Koko lysti kustantaa 6,90e ja saat syödä niin paljon kuin haluaa! Kaiken lisäksi tämä ruoka pitää kylläisenä helposti seuraavat 12h!




Ruuan määrästä päihtyneenä kiinnostus pääsi jälleen karkuun pariksi päiväksi ja siinä seilattiin sitten täysin hukassa paripäivää avomerellä eikä ympärillä missään näkynyt kiinnostusta. Onnekseni lauantai-iltana alkoi vähitellen pilkottaa kiinnostusta, ja lopulta rantauduin pitkin punaista mattoa uudelle kiinnostuksen mantereelle, nimittäin ravintola Café Operaan, jossa juomatarjouksena koko illan: 0,33l olut 1e.

Homma toimikin hyvin, sillä ensimmäisen tilauksen yhteydessä koemielessä kokeilin että kuinka monta saa tilattua kerrallaan ja ainakin 6 tuoppia pystyi tilaamaan kerrallaan! Siis 6 tuoppia 6e ja vielä lauantaina ja Helsingissä! Kuulostaa yhtä uskomattomalta kuin esinahallinen juutalainen. Näillä meriiteillä luulisi talon olevan aivan täynnä tuttuja, mutta toisin kävi; talossa oli vain muutama kaveri. En hyväksy sitä että kaverini eivät tajua käyttää tätä erinomaista tarjousta edukseen. Vaikka kyseisessä ravintolassa onkin normaalia enemmän puuvillan kerääjiä tai katukinkkejä, ja suurin osa naisista on tyhmiä 18-19 vuotiaita, niin ei luulisi sen pilaavan iltaa. Operan musiikkikin on yleensä melko hyvää. Mielestäni baarin valinnalla ei ole yleensä mitään väliä, kunhan löytyy erittäin paljon tuttuja samasta paikasta. Cafe Opera ja muut halvan juoman yökerhot mahdollistaisi kundijätkien huippuillan samalla kun säästää muutamia kymppejä illan aikana. Toivon että useimmat kaverini löytäisivät kiinnostusta näitä yökerhoja ja juomatarjouksia kohtaan, sillä isolla porukalla isossa humalassa on aina mielyttävä kokemus.

Noh, Jokatapauksessa itse vietin lauantaina huippuillan, ja kiinnostuksen polttopistekin saavutettiin loppuillasta McDonaldsin siivittämänä, kun ystäväni kanssa tilattiin korotetut BigMacit.




- Gestapo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti