perjantai 6. helmikuuta 2009

Kiinnostus ammattilaishakuista katulumilautailua kohtaan

... on sen verran pieni ettei sitä voida havaita herkimmilläkään mittausmenetelmillä. Mikä vittu siinä voi olla, että itsenäiset, aikuiset "miehet" tuhlaavat vapaaehtoisesti omaa rahallista ja ajallista pääomaansa ostelemalla agregaatteja, vetoköysiä, halogeeneja ynnä muita haitallisia harrastusvälineitä, lähtien pahimmillaan useita kertoja viikossa kuvaamaan jotakin muka niin helvetin siistiä suorituspaikkaa, ettei siihen kukaan pysty edes suorittamaan mitään itseään, saatika muita SAATIKA SITTEN kuvaajaa viihdyttävää manööveriä. Ainoa mitä kyseinen toiminta kirjoittajassa nostattaa on verenpaine ja otsasuonet!

Tästä pääsemmekin johtopäätökseen; jos ihminen toistuvasti altistuu asialle joka ei kiinnosta tipan tippaa, alkaa kiinnostuskäyrän alaskääntyminen korreloimaan vahvasti toiseen rinnakkaiseen käyrään. Kutsuttakoon tätä toista käyrää vaikkapa "Bulttisuus"-käyräksi. Tutkijamme ovat aukottomasti todistaneet vahvan negatiivisen korrelaation kiinnostuksen ja bulttisuuden välillä. Havainnollistan asiaa seuraavalla kaaviokuvalla.

Kuten nokkelimmat lukijamme huomaavat, eivät käyrät ole sidottavissa mihinkään matemaattisiin lainalaisuuksiin, vaan ovat tapausriippuvaisia. On huomattu kuitenkin yhteys kiinnostuksen jatkuvan painumisen ja bulttisuuden eksponentiaalisen kasvun välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti